Reiniging


Reiniging is een erg breed begrip en is te verdelen in verschillende segmenten die ieder een eigen aanpak vragen.
Wij zetten dan ook graag de volgende werkzaamheden voor u op een rijtje.

 

Glasbewassing

Op zoek naar iemand die regelmatig uw glazen wast? Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen en zorgen voor een perfect resultaat op basis van gedemineraliseerd osmosewater. Dit droogt streeploos op.

Meer informatie >>

 

Brand- en roetreiniging

U verwacht het niet, maar wat als u schade oploopt door brand? Een eerste noodzaak is om het pand te ontruimen en de schade snel te herstellen. Stapper Dienstverlening kent de mogelijheden en heeft de middelen om uw pand te reinigen van rook en roet.

Meer informatie >>

 

Gevelreiniging en dakreiniging

Na verloop van tijd kan uw huis of pand aantgetast worden door schimmels en vuil. Dit kan optreden bij buitenmuren, damwandplaten of dakpannen. De uitstraling en zelfs verkoopbaarheid van uw pand loopt hiermee gevaar. Wat de oplossing is?

Meer informatie >>

 

Opleveringsschoonmaak

U als bouwondernemer wil graag doen waar u goed in bent. Het uitbesteden van de laatste hand aan uw bouwproject besteed u dan ook graag uit: de schoonmaak voor bouwoplevering.

Meer informatie >>

 

Industriële Reiniging

Uw productie mag niet te lang stilliggen. Daarom zoekt u een partij die flexibel is in schoonmaak en onderhoud van uw machines en productiemiddelen.

 

Meer informatie >>


Foto's reiniging